Formentera ofereix un curs d’acolliment lingüístic per a alumnes nouvinguts

El Consell obri avui el període d’inscripcions d’una formació que vol respondre a la concentració més gran de fracàs escolar i abandonament entre els joves immigrants en relació als nadius.
El programa d’enguany, que començarà el 15 d’octubre i s’estendrà fins a la finalització del curs, s’oferirà a tots aquells nouvinguts tant de primària com de secundària.
Maria Isabel Jiménez, coordinadora de les classes, ha indicat que el curs «cerca potenciar la millora de comprensió lectora, escriptora i oral de la llengua catalana» responent així a «les necessitats» dels centres escolars.
Les classes s’adequaran al nivell escolar de cada alumne i volen potenciar també el treball en equip i promoure la igualtat d’oportunitats a més de fomentar una actitud en positiu de l’alumnat nouvingut davant el català, la llengua vehicular dels centres educatius de les Illes Balears.
Les inscripcions per a aquesta activitat es realitzaran a l’àrea de Benestar Social, a la Vénda dels Brolls número 53, de dilluns a divendres en horari de 09.00 h a 14.00 h, des d’aquest divendres 05 d’octubre fins al divendres 12 d’octubre. Per a més informació, podeu cridar al telèfon 971 32 12 71 o bé al correu electrònic rescolar@conselldeformentera.cat

About Author

Comments are closed.

background