TOP
El Tourism Innovation Summit se celebra a Sevilla.

Formentera participa en una fira d’innovació, tecnologia i sostenibilitat

L’àrea de Turisme participa aquests dies al Tourism Innovation Summit que se celebra a Sevilla entre el 10 i el 12 de novembre. Aquesta fira reuneix representants del sector turístic per debatre i dibuixar les línies mestres del futur del turisme al nostre estat a través de la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.

Observatori de Dades
Formentera participarà en una taula rodona d’experts: “La competitivitat com a element diferenciador respecte a la competència. En aquest debat exposarem el cas de Formentera i el seu sistema d’intel·ligència turística”, ha explicat el gerent de l’àrea de Turisme, Carlos Bernús. “Parlarem de l’Observatori de Dades i de com fer servir la informació que recollim per prendre decisions i estratègies turístiques i de governança, un element que és un fet diferenciador respecte a altres destinacions”, ha afegit.

Projectes de protecció
Formentera també explicarà projectes capdavanters de protecció que s’estan duent a terme a l’illa, com la iniciativa formentera.eco (de regulació a la circulació de vehicles), la retirada de bosses de plàstic, la potenciació de la mobilitat sostenible o el Save Posidònia Project, entre d’altres. “L’objectiu de la trobada és compartir experiències i crear un eix que ens ajudi a definir entre tots una estratègia per ser competitius i sostenibles”, ha conclòs Bernús.

Compartir

PROGRAMES