TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Formentera.

Formentera passa de 15 a 8 casos actius de coronavirus

La xifra de casos actius de covid-19 a Formentera ha disminuït a gairebé la meitat en un sol dia, passant dels 15 d’ahir als 8 d’avui. A més, no hi ha cap veí de l’illa hospitalitzat per coronavirus i tots els pacients són lleus o asimptomàtics, de manera que resten aïllats a casa o a l’hotel pont, rebent seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han comunicat 107 casos de covid a Formentera, una illa on no s’anuncia cap nou positiu des del 29 de setembre.

Dades a Formentera i Eivissa
En l’àmbit pitiús continua la tendència descendent pel que fa a casos actius de les últimes setmanes. Avui s’han comunicat 617 contagiats, 12 menys que ahir, després de registrar 35 nous positius, tots ells a Eivissa, i donar 47 altes. Precisament vuit d’aquestes altes s’han donat a pacients de Formentera. Per la seva banda 573 persones reben atenció domiciliària a Eivissa, de manera que són un total de 581 les persones que reben el seguiment domiciliari a l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera.
D’altra banda, hi ha 36 persones ingressades en les unitats covid de l’Hospital Can Misses, una d’elles a l’UCI. Baixen els professionals en vigilància activa fins als 22, dels quals 13 són positius.

Compartir

PROGRAMES