TOP
Promoció a Itàlia. Foto: CIF

Formentera presenta les accions promocionals de final d’any

L’àrea de Turisme tanca aquest 2021 amb diverses accions promocionals que està duent a terme a diferents països europeus. Avui mateix, Formentera participa en una fira en línia que duu la nostra destinació fins a Islàndia. Durant la setmana passada es va participar en dos roadshows (esdeveniments promocionals itinerants) que varen recórrer quatre ciutats d’Itàlia i tres de Suïssa, i la setmana vinent la destinació Formentera es promocionarà a la fira International Luxury Travel Market de Cannes (ILTM).

Islàndia
Avui Formentera participa en la trobada en línia ‘Relaunch’22’ adreçada al sector de viatges i premsa en l’àmbit internacional, però que sobretot se centra en el mercat islandès. “En aquest taller de treball en xarxa posarem els nostres esforços a destacar els aspectes naturals de Formentera, en sintonia amb els d’Islàndia, així com els vincles que ens uneixen amb aquesta destinació que també és illenca com nosaltres”, ha destacat la vicepresidenta i titular de Turisme Alejandra Ferrer.

Itàlia
La setmana passada Formentera va recórrer quatre ciutats italianes, Milà, Torí, Roma i Nàpols, en un esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña. Alejandra Ferrer ha destacat que “ens hem sumat a aquesta promoció per no perdre presència en el mercat italià, tradicionalment fidel a la nostra destinació i en el qual cercam turisme de qualitat, que s’estimi Formentera i ens ajudi a cercar l’equilibri entre la satisfacció del resident i la del turista”.

Suïssa
La nostra destinació també ha participat en un altre esdeveniment promocional itinerant organitzat per Tourespaña, que en aquest cas ha recorregut tres ciutats Suïsses; Ginebra, Berna i Zuric. “En aquesta acció promocional, Formentera ha destacat els atractius de l’illa, sobretot davant la crisi sanitària, on hi ha molts espais a l’aire lliure que els visitants poden gaudir de manera segura”, ha assenyalat Ferrer. A més, ha afegit que “també ha promocionat tots els esdeveniments de final i principi de temporada per atreure turistes i oferir un valor afegit”.

International Luxury Travel Market de Cannes
La propera setmana, entre el 6 i el 9 de desembre, Formentera es promocionarà també a la International Luxury Travel Market de Cannes. “Mantendrem trobades de feina amb agents de viatges i empreses especialitzades en turisme de luxe que es mostren interessats a conèixer la nostra illa”, ha explicat Ferrer, que ha afegit que “destacarem els atractius turístics de l’illa durant la temporada baixa així com la seva oferta cultural i esportiva, així com la seva història, gastronomia i costums”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES