TOP
D’octubre a maig Formentera compta amb gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència, cosa que significa un avantatge competitiu. Foto: CIF

Formentera promociona sostenibilitat i fora temporada a Londres

Formentera es promocionarà a la World Travel Market de Londres que tindrà lloc entre els propers 1 i 3 de novembre. La nostra illa estarà present amb un estand, compartit amb la resta de les illes, on es podrà conèixer la nostra oferta turística, fent especial èmfasi a les propostes de fora de temporada alta i el seu vessant sostenible.

Taula rodona
El dimarts 2 a les 13 h es farà una presentació de la destinació de les Balears i una taula rodona amb la participació de totes les illes. La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, destacarà en aquest col·loqui “projectes com Formentera.eco per una Mobilitat més sostenible o el ‘Save Posidònia Project‘ per a la protecció de la Posidònia i del nostre litoral, a més de la resta d’accions que estam fent a Formentera per garantir que l’experiència del viatger sigui única”. Després de l’afectació de la covid a escala mundial, se seguirà posant en relleu que la nostra illa disposa d’una gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència de gent, cosa que significa un avantatge competitiu, ja que permet gaudir de l’illa de manera més segura.

Contactes amb operadors i agents de viatge
Durant la fira es mantindran contactes amb operadors turístics i agents de viatge que ja tenen el calendari de la temporada vinent fixat. Formentera mostrarà les oportunitats que ofereix per practicar esports o gaudir de la seva oferta cultural, endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades. La passada edició de la WTM va ser virtual a causa de la crisi sanitària, enguany es combinen les dues formes, el 8 i 9 de novembre es faran trobades en línia en les quals Formentera també serà present.

Global European Market
D’altra banda, cal destacar que avui Formentera participa en una acció promocional, la Global European Market, organitzada per l’Associació Europea de Turisme. Es tracta d’una activitat de cites de 15 minuts en les quals es destaquen els atractius de l’illa. Durant tota la jornada hi ha concertades més de 25 cites amb agències de viatges especialitzades en clients d’alt poder adquisitiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES