TOP

Formentera queda amb dos positius lleus de covid

Formentera segueix la tendència de les últimes setmanes i queda únicament amb dos casos actius de covid-19, un menys que ahir. Ambdós malalts presenten un quadre lleu o asimptomàtic, segons l’Àrea de Salut, que també ha confirmat que no hi ha cap pacient d’aquesta illa ingressat per coronavirus. Els dos casos reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que es declarà la pandèmia s’han detectat a Formentera 113 positius de covid-19.

28 nous casos, tots a Eivissa
El laboratori de Microbiologia ha registrat 28 nous casos, tots ells a Eivissa, en les últimes hores. A més, s’han donat 38 altes, de manera que la xifra de pacients actius baixa en 11 casos, fins als 557. Actualment hi ha a les unitats covid de l’Hospital Can Misses 54 persones, cinc d’elles a l’UCI. En seguiment domiciliari hi ha 493 persones que es troben lleus o asimptomàtiques, dos d’elles de Formentera. Finalment baixen els professionals en vigilància activa en dos casos, fins als 31, dels quals vuit són positius.
D’altra banda, ahir a Eivissa es va produir la mort d’una persona positiva en covid provinent de la Residència Reina Sofia, un home de 92 anys amb patologies prèvies, que es trobava ingressat a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora. Aquesta és la quinzena mort que es registra a les Pitiüses relacionada amb la covid.

Trasllat de persones migrades a Mallorca
L’hotel medicalitzat d’Eivissa ha reduït la seva ocupació en més de la meitat, del 56% al 27%, després del trasllat efectuat ahir de 56 migrants negatius a Mallorca. Així, l’ocupació actual de l’hotel medicalitzat és de 35 hostes, 21 d’ells estrangers i 14 espanyols, entre els quals es troben els 10 migrants positius traslladats ahir des de Ca na Majora, enfront dels 84 hostes que es comptabilitzaven ahir. De les 84 habitacions disponibles hi ha actualment 23 ocupades.

 

 

Compartir

PROGRAMES