TOP

Formentera queda amb quatre casos lleus

En les darreres hores no s’han diagnosticat nous casos de covid-19 a Formentera, on hi ha quatre positius lleus o asimptomàtics que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, segons ha informat l’Àrea de Salut pitiüsa. A més, les mateixes fonts han confirmat que no hi ha cap pacient formenterer entre les persones contagiades que requereixen atenció hospitalària. D’ençà que començà la pandèmia s’han declarat 118 casos de coronavirus a Formentera.

Una mort a Eivissa
Des del divendres 13 fins avui, s’han registrat 53 nous casos de covid en la salut pública pitiüsa, tots ells a Eivissa. A més, s’ha produït la mort d’un home de 67 anys, amb patologies prèvies, que es trobava ingressat a la Unitat de Cures Intensives.
Durant aquest cap de setmana s’han donat 63 altes, de manera que la xifra de pacients actius a Formentera i Eivissa torna a baixar, en 11 casos, i se situa en les 587 persones. Les hospitalitzacions s’han reduït un 11% des de divendres, quan es comptabilitzaven 63 persones ingressades en els diferents dispositius covid, mentre que avui n’hi ha 55: 42 a les plantes de Ca na Majora i Unitat F, cinc a l’UCI i vuit a la part medicalitzada de l’hotel pont.
Així mateix, 531 persones reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, pel seu estat lleu o asimptomàtic, 527 a Eivissa i els esmentats quatre casos de Formentera. Finalment, hi ha 58 treballadors sanitaris en vigilància activa i baixa en un cas la xifra de professionals positius de 19, a 18.

Compartir

PROGRAMES