TOP

Formentera queda amb un únic cas de covid

Formentera torna a rebaixar la xifra de positius actius de covid-19, que avui se situa en una sola persona, una menys que ahir. D’aquesta manera, l’illa torna a estar amb la incidència del passat 19 d’octubre, quan també hi havia un sol contagiat en tractament. Si es comparen les dades amb ara fa un mes, s’ha produït una important reducció de la incidència de la pandèmia, ja que llavors hi havia 16 casos actius.
Segons l’Àrea de Salut, l’únic cas actiu de Formentera no revesteix gravetat, de manera que resta aïllat a casa i rep seguiment per part dels equips d’Atenció Primària. D’ençà de l’inici de la pandèmia, s’han detectat 113 positius a l’illa.

A Eivissa creixen els casos
En aquesta última jornada la secció de Biologia Molecular de Laboratori de Microbiologia ha detectat 62 nous positius, tots ells a Eivissa. En les últimes hores també s’han donat 52 altes, que situen la xifra de pacients actius en 566 casos, nou més que ahir. Hi ha 65 persones en els diferents dispositius covid de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, 48 persones en planta, cinc a UCI i 12 migrants asimptomàtics a l’hotel medicalitzat.
En seguiment domiciliari per la seva situació lleu o asimptomàtica, hi ha 504 persones, totes a Eivissa menys l’esmentat cas de Formentera. Finalment, hi ha 32 professionals en vigilància activa, dels quals nou, un més que ahir, són positius.

Una defunció
L’Àrea de Salut ha informat de la mort d’una dona de 90 anys amb patologies prèvies, usuària del Centre de Dia Can Blai i que va haver de ser ingressada a la Unitat de Mitja Estada Ca na Majora. Es tracta de la setzena mort a les Pitiüses relacionada amb la covid-19.

Compartir

PROGRAMES