TOP
Vista aèria de Formentera.

Formentera queda amb un únic cas lleu de covid

No s’ha detectat cap nou contagi a Formentera i la xifra de casos lleus baixa de 3 a 1. Com marca el protocol pels afectats que presenten un quadre lleu o asimptomàtic, l’únic contagi actiu de l’illa resta aïllat i sota seguiment facultatiu. Durant la passada setmana i avui, l’àrea pitiüsa de Salut no informa sobre si a l’Hospital de Can Misses hi ha positius provinents de Formentera, cosa que no succeeix des del passat 2 de setembre. D’ençà que començà la pandèmia s’han registrat 707 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa tampoc s’han diagnosticat nous positius i hi ha 212 casos lleus (4 menys que divendres), mentre que 20 persones requereixen atenció hospitalària: 3 a l’UCI i 17 a planta.

Campanya de Vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.544 dosis (26 més que divendres) i hi ha 7.488 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 70% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.379 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 68,9% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES