TOP
Hospital de Formentera. Arxiu.

Formentera rebaixa fins a 5 els contagis actius

En les darreres dos jornades no s’ha detectat a Formentera cap nou positiu en covid i s’han concedit tres altes. La xifra de casos actius és de 5, els mateixos que fa una setmana i un menys que en fa dues. Tots els contagiats de l’illa presenten un quadre lleu o asimptomàtic i resten a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 700 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han registrat dos nous casos i hi ha 229 afectats lleus (23 menys que en el darrer recompte, de fa dos dies). A més, 18 pacients requereixen atenció hospitalària: 4 a l’UCI i 14 a planta. Finalment, hi ha 6 professionals de la salut en vigilància activa, dels quals 5 són positius, idèntiques xifres a les de l’últim recompte.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 13.434 dosis i hi ha 7.448 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 69,6% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 7.277 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 68% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES