TOP
Es reforçarà el servei psicològic de menors víctimes de violència masclista i l’atenció a dones en situació de prostitució.

Formentera rebrà 9000 euros per reforçar els serveis d’atenció a les dones en situació de prostitució

El Govern ha signat un conveni amb els quatre Consells Insulars mitjançant el qual es destinen 275.000 euros per reforçar el servei psicològic de menors víctimes de la violència masclista i per atenció a dones en situació de prostitució i víctimes de la tracta. D’aquesta quantitat, Formentera en rebrà 9.000 euros, Eivissa 90.000, Menorca 46.000 i Mallorca 130.000.

Serveis i prestacions
L’administració autonòmica i les insulars es comprometen a garantir que es presten els serveis d’assistència social i integral destinats a les víctimes d’explotació sexual i el tràfic de dones; a garantir el funcionament dels centres d’emergència, acolliment, pisos tutelats i allotjaments segurs per a víctimes d’explotació sexual i els seus fills i filles; a prestar especial atenció al seguiment de fills i filles víctimes de la violència masclista i a garantir l’accés a l’atenció social a les dones víctimes i els seus fills i filles que també s’enfrontin a qualsevol mena de discriminació.

Combatre el masclisme
La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, ha defensat aquesta actuació com a “una passa més en la resposta que volem donar a una de les pitjors expressions del masclisme, com és l’ús de la prostitució i el tràfic de dones amb fins d’explotació sexual. Els masclistes ens tenen i ens tendran enfront. Com més repunti el masclisme i com més es negui per part d’alguns, aquí estam les principals institucions de Balears, amb recursos i mesures concretes damunt la taula per combatre-ho”.

Compartir

Comentaris (1)

  • Finselsous

    Només 9000???

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES