Formentera registra dos positius més

L’Àrea de Salut ha detectat a les Pitiüses durant el cap de setmana 42 nous positius de covid, tots ells lleus. D’aquests, dos són de Formentera i 40 d’Eivissa. Així, els pacients actius se situen en 592, dels quals la majoria, el 95,7%, són lleus o asimptomàtics. Els casos que no revesteixen gravetat es troben en seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària: 31 a Formentera i 536 a Eivissa.

Quatre professionals sanitaris de Formentera 
Pel que fa als professionals sanitaris afectats per la covid n’hi ha 45 en vigilància i 22 que han donat positiu, un més que divendres passat. Dels 22 sanitaris positius de covid-19 en àmbit pitiús, n’hi ha quatre de l’Hospital de Formentera.
D’altra banda, s’han donat dues altes d’hospitalització, sense produir-se nous ingressos, de manera que la xifra de persones hospitalitzades baixa fins als 25 (20 a Can Misses, dels quals tres romanen a l’UCI, i cinc a la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, dos d’ells a la unitat de crítics). Amb relació als malalts ingressats, des de l’Àrea de Salut s’ha especificat que dels 20 pacients de Can Misses, un és de Formentera, mentre que a la Policlínica no han pogut facilitar aquesta dada.
Des de l’inici de la pandèmia, han mort a les Pitiüses 12 persones, 362 pacients ja han rebut l’alta i el total acumulat de casos a les Pitiüses ascendeix fins als 966.

Una persona migrada dóna positiu
Dels 12 últims migrants que van arribar a Formentera el passat divendres i que van ser traslladats a Eivissa (nou adults i tres menors), un ha donat positiu en la prova PCR, segons ha informat la Delegació del Govern.
La persona contagiada, que és major d’edat, romandrà aïllada a l’Hospital de Can Misses, mentre que la resta dels seus companys de viatge hauran de mantenir-se aïllats en un espai habilitat en coordinació amb el Govern i la resta d’administracions públiques a l’illa d’Eivissa.

About Author

Comments are closed.

background