TOP
Anàlisi de possibles mostres de Covid-19.

Formentera registra un nou contagi i una curació

Formentera ha sumat un positiu en covid-19 i una nova curació, així que són dos els casos actius a l’illa. Ambdós afectats són lleus o asimptomàtics, de manera que resten aïllats a casa rebent el seguiment dels equips d’Atenció Primària. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a Formentera 109 casos.
En el conjunt de les Pitiüses, s’han detectat 36 nous contagis, 35 a Eivissa i l’esmentat de Formentera. Al mateix temps s’han donat 49 altes, cosa que situa la xifra global des de l’inici de la pandèmia en 2.287 curacions.El nombre de casos actius descendeix de nou fins als 456 casos, 13 menys que ahir.
En hospitalització augmenten els casos de 36 a 38, tot i que baixen els ingressos a l’UCI, que després de donar una alta ahir queda amb dos pacients en cures intensives.
Així mateix, 418 persones reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària, 416 a Eivissa i els esmentats dos casos de Formentera.
Finalment, segueixen descendint els professionals de l’Àrea de Salut en vigilància activa, que baixen de 34 a 32, dels quals sis són positius, un menys que ahir.

Compartir

PROGRAMES