TOP
El pacient fou traslladat a Son Espases el 22 de desembre. Arxiu

Formentera segueix amb 45 casos lleus i el pacient d’UCI és traslladat a Mallorca

En les darreres hores s’han confirmat sis nous casos de covid i s’han concedit sis altes a Formentera, de manera que la xifra d’actius segueix en 46 afectats, igual que ahir. Del total de pacients, la majoria, 45, presenten un quadre lleu o asimptomàtic de manera que resten aïllats i sota seguiment facultatiu. En canvi, el resident a Formentera de 55 anys que ingressà a l’UCI de Can Misses avui fa dues setmanes ha set traslladat a la unitat de crítics de l’Hospital de Son Espases per fer una tècnica que es realitza en aquest centre de referència, l’oxigenació extracorpòria (ECMO).
D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat a Formentera 784 casos de coronavirus.
A Eivissa s’han registrat 93 positius i s’ha hagut de lamentar una mort, ahir a la tarda, d’un home de 76 anys que estava ingressat a la unitat F de Medicina Interna. Els casos actius continuen pujant i se situen en 1.704 casos, dels quals 1.680 són lleus i 24 requereixen hospitalització: 21 en planta i tres a l’UCI.
Finalment, es manté sense canvis el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, 35, dels quals 24 són positius, igual que en l’últim recompte.

 

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES