TOP
Imatge aèria del port de la Savina i l’estany des Peix.

Formentera suma dos setmanes sense positius

No s’han registrat altes ni nous casos a Formentera i els 3 positius actius de l’illa segueixen lleus i aïllats a casa sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia, s’han diagnosticat 445 contagis de coronavirus a l’illa. Com que l’últim cas notificat va tenir lloc el 16 d’abril, ara fa dos setmanes, han quedat a zero els principals valors epidemiològics de Formentera, com la incidència acumulada a 14 dies (IA14) i la taxa de positivitat. En canvi a les Balears aquests índexs es mantenen en una IA 14 de 63,2 i una taxa de positivitat a dos setmanes de l’1,8%.
Pel que fa a la vacunació, a Formentera s’han administrat 2.726 dosis dels diversos vaccins, és a dir, 49 en les darreres hores. Així, actualment hi ha 2.196 persones vacunades i 530 que han complert amb la pauta íntegra de vacunació.
A Eivissa no s’han detectat nous casos i hi ha 109 persones afectades, de les quals 100 presenten un quadre lleu i 9 es troben hospitalitzades a Can Misses: 6 en planta i 3 a l’UCI. Del total d’ingressats només un pacient es troba aïllat i amb el virus actiu, mentre que la resta es recupera de les seqüeles. Finalment, es compleixen 25 dies sense contagis entre professionals sanitaris, i es manté en 7 el nombre de treballadors en vigilància activa per tercera jornada consecutiva.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES