TOP

Formentera suma dues setmanes consecutives sense cap contagi en l’àmbit educatiu

Els centres educatius de Formentera han sumat la segona setmana consecutiva sense que s’hagi detectat cap docent o alumne positiu en covid-19 mentre que en el conjunt de les Balears la incidència es manté baixa. Així ho ha explicat la portaveu del Govern, Pilar Costa, durant la compareixença posterior al Consell de Govern sobre les dades d’incidència de la covid-19 als centres educatius de les Illes Balears relatives a la setmana passada, del 10 al 16 d’octubre.

Professorat
Durant la setmana passada, a les Illes Balears un total de 12 docents —set a Mallorca i cinc a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR, el doble que la setmana anterior, quan en van ser sis. Aquesta xifra representa el 0,07 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears. D’altra banda, el nombre de docents que estan en quarantena activa són 16, dels quals, nou a Mallorca i set a Eivissa.

Alumnes
Pel que fa a l’alumnat, 116 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,06 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 116 positius, 105 són de Mallorca, tres de Menorca i vuit d’Eivissa, mentre que a Formentera no n’hi ha hagut cap. D’altra banda, hi ha 186 alumnes en quarantena, el que suposa un 0,1 % de l’alumnat incorporat. D’aquests, 151 a Mallorca, 5 a Menorca, 30 a Eivissa i cap a Formentera.

Grups aïllats
Quant als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 18. Divendres passat, hi havia 32 grups en quarantena activa, dels quals 20 són de Mallorca, cinc de Menorca i set d’Eivissa, mentre que no n’hi ha cap de Formentera. Això suposa el 0,37 % del total d’uns 8.000 grups de les Illes Balears. Pel que fa al nombre de centres amb grups en quarantena, en són 22, el 5,1 % del total de centres de les Balears. D’aquests, 13 són a Mallorca, quatre a Menorca i cinc a Eivissa.
Amb referència a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana és del 78% una xifra un 10% més baixa que la setmana anterior i que indica que la transmissió als centres continua sent baixa.

Compartir

PROGRAMES