TOP
Un nou contagi i 15 casos lleus a Formentera.

Formentera té un terç menys de vaccinats amb la dosi de reforç que Balears

Durant la darrera jornada s’ha comptabilitzat un nou contagi per covid a Formentera. La xifra total de casos lleus a la nostra illa passa a ser de 15, un més que ahir.
En ser cap de setmana, no s’ha informat de l’estat de les quatre persones ingressades en planta de l’illa que es comptabilitzaven divendres; tres a Can Misses i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.072 dosis i hi ha 9.925 persones que ja han completat la pauta d’immunització (amb dues dosis), és a dir, un 86,8% de la població diana. Finalment, són 3.186 els residents que ja s’han vacunat amb la dosi de reforç, un 32,1% de la població, gairebé un terç menys de persones vaccinades que la mitjana balear, que és del 48%.

Quant a les dades d’afectats a Eivissa, s’han detectat 12 nous casos i hi ha 51 ingressats (entre ells, tres de Formentera): quatre a l’UCI i 47 a planta a Can Misses i Can Vilàs. Així mateix, hi ha 246 pacients més que presenten un quadre lleu i resten aïllats.

Compartir

PROGRAMES