TOP
L’EOI ampliarà també els estudis d’italià.

Formentera torna a ser l’única illa de les Balears sense cap positiu en els centres educatius

Durant la setmana del 14 al 20 de novembre no s’ha detectat cap positiu en covid-19 en l’àmbit educatiu de Formentera, que suma ja set setmanes sense incidències en les dades que facilita cada dilluns la portaveu del Govern, Pilar Costa. De fet, en aquesta illa només s’ha detectat una infecció de covid a un docent, la setmana del 19 de setembre, i a dos alumnes, la setmana del 26 de setembre, la mateixa en què es va decidir l’única quarantena que s’ha realitzat en un grup educatiu a Formentera.

Nou docents i 193 alumnes 
Cal tenir en compte, però, que a les dades que s’exposen  a continuació i que son relatives a la passada setmana, hi manca la informació referent a Eivissa dels passats dies 19 i 20 de novembre. Així, durant la setmana passada, a les Illes Balears un total de nou docents —vuit a Mallorca i un a Eivissa— han donat positiu en una prova PCR. Aquesta xifra representa el 0,05 % dels 16.340 docents que hi ha als centres educatius de les Illes Balears.
Pel que fa a l’alumnat, 193 alumnes han donat positiu, xifra que suposa el 0,10 % d’alumnes. Per illes, d’aquests 193 positius, 156 són de Mallorca, tres de Menorca i 34 d’Eivissa, mentre que a Formentera no n’hi ha hagut cap.
Pel que fa als grups en quarantena, s’estima que la setmana passada se n’hi van posar 26. Actualment, hi ha 29 grups en quarantena, el 0,36% del total d’aproximadament 8.000 grups que hi ha a les Balears, relatius a 22 centres educatius, dels quals 11 són a Mallorca, cinc a Menorca i sis a Eivissa.
Amb referència a la proporció d’estudis de contacte que donen negatiu, aquesta setmana passada va ser del 88,1%.

Compartir

PROGRAMES