Francesco Battaglia assumirà la direcció de l’escola de Futbol de la SD Formentera

Battaglia, fa dos anys que resideix de forma permanent a l’illa i participa activament en la formació del Futbol Base. Va començar sent l’entrenador dels Benjamins, i des de fa uns mesos, coordina els equips de futbol-8 de la SDF. És també una peça fonamental en el seguiment del treball que fan els jugadors del futbol base durant la quarantena provocada per l’emergència sanitària de la Covid-19.

Àmplia experiència en futbol formatiu
El nou Director de l’Escola de Futbol compta amb una àmplia experiència en el món futbolístic com a jugador i com a entrenador de futbol formatiu.
Battaglia, té el títol d’entrenador UEFA-B, equivalent a Espanya com a nivell 1. Va tenir la seva primera experiència com a entrenador a Miami, USA, en una Acadèmia de Futbol que pertany a la Juventus, i posteriorment, també va ser formador en una Escola de Futbol de Bari, Itàlia.
Ara, se li obre una nova oportunitat a Formentera malgrat l’actual moment de crisi. «Són situacions que es presenten en la vida. És un repte per a mi i per a tots, però estic segur que amb motivació i ganes de fer feina podrem seguir el camí que iniciàrem fa uns mesos. En aquest sentit, estic molt agraït a Samu San José per la feina que deixa encaminada», ha declarat Francesco Battaglia.
A l’espera que es convoquin les eleccions a la presidència del club quan la situació sanitària així ho permeti, la Junta Gestora no ha deixat d’atendre la planificació del futbol base. Des del Club s’han cercat les fórmules necessàries per poder seguir mantenint una relació constant amb els jugadors de l’escola i els seus pares. En aquest sentit, Francesco Battaglia ha set un dels principals interlocutors, mantenint videoconferències i enviant vídeos formatius.

About Author

Comments are closed.

background