TOP
Frank Delange: realisme i llum a l’Ajuntament Vell

Frank Delange: realisme i llum a l’Ajuntament Vell

L’artista francès Frank Delange torna a exposar a l’illa que l’ha captivat d’ençà que de ben petit començà a passar-hi les vacances amb els seus pares. Del 2 al 13 d’agost presenta a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell” una col·lecció titulada simplement amb el seu nom, segons informa el Consell de Formentera.
Després d’exposar a l’Ajuntament Vell el 2019, la nova proposta comprèn una vintena d’obres de pintures a l’oli sobre lli i pastel sobre paper. La mostra fa un recorregut per la trajectòria pictòrica de Delange i recull escenes d’aigua, flors, fruites i vegetació de la Mediterrània. Algunes obres acosten els visitants als escenaris de la nostra illa, com ara la presència de les roques de sa Pedrera.
L’artista, que visita Formentera any rere any des que era un infant, devers el 1965, va trobar en aquesta illa un espai per crear i fer l’estudi de la llum tan característic de la seua obra, un univers de color i lluminositat fet amb una tècnica rigorosa.
L’exposició s’inaugurarà el dilluns 1 d’agost a les 20.00 hores i es podrà visitar a la Sala d’Exposicions “Ajuntament Vell”, de dilluns a dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 19.00 a 21.00 hores. Diumenges, festius i dilluns al matí, la sala romandrà tancada.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES