Freak-folk de Menorca per celebrar el Pilar

El programa de festes del Pilar de la Mola començà el passat 11 de setembre i s’allargarà fins al 28 d’octubre i demà, quan se celebra el dia del Pilar, serà la jornada gran de la festa del poble. Cal mencionar en àmbit esportiu la XXII Pujada a la Mola i la Minimarató infantil. A partir de les 11 h, temps per a tradició amb la missa solemne amb el cor de Sant Francesc seguida de processó i a les 12.30 h, convit d’orelletes i ball amb es Pastorells i es Xacoters. A les 16 h tendrà lloc la tirada de galls i a les 17.30 h l’espectacle dels mags Dantès i Dantès Junior. A les 20 h sonarà el compositor menorquí Leon Manso, a la casa del Poble de la Mola.
Creuant el carrer podrem seguir gaudint de la música, a les 22.30 h a la plaça de l’església del Pilar hi haurà un concert sorpresa organitzat pel Festival Son Estrella Galicia.
De dissabte destacam a les 18 h la missa solemne amb el cor de Puig d’en Valls i la benedicció dels boixos nats durant el 2018. I diumenge, els amants del motor al costat del Molí Vell de la Mola.

About Author

Comments are closed.

background