TOP
La targeta Compra a Casa promou el comerç local.

Gairebé 800.000 euros en compres durant el 2017 amb la targeta ‘Compra a Casa’

Concretament s’han consumit 796.000 euros en els 30 establiments adherits a la campanya ‘Compra a Casa’, el que correspon a més de 16.000 euros en descomptes. A més, cal destacar que el passat desembre, el valor de les compres fou de 76.000 euros, el que representa un increment en 32.500 respecte el desembre del 2016, quan s’inicià la campanya.
El mes en què els formenterers han fet més despesa amb la targeta compra a casa ha set el novembre, amb més de 91.000 euros, mentre que el passat agost, amb 54.000 euros, fou el de menys despesa.
Al bon funcionament del mes de novembre hi ha ajudat la celebració de la jornada “Black Friday” del passat divendres 24, que va suposar un muntant de compres de més de 10,000 euros.
Així mateix, durant la primera setmana de gener s’han fet compres per valor de més de 8.500 euros, sent el divendres dia 5 el de més despesa, amb gairebé 3.500 euros.
Recordam que la targeta es pot obtenir a qualsevol establiment adherit o a la seu de la Pimef. En fer qualsevol depesa, l’usuari acumula a la targeta l’equivalent a un 3% de la compra, excepte als súpers i la benzinera, on l’acumulat és d’un 1,5%. D’aquesta manera els sous acumulats es poden descomptar en la propera compra.

Premis de la PIMEF de la campanya de Nadal
Les compres amb la targeta ‘compra a casa’ durant les festes nadalenques portaven premi, que el sorteig ha atorgat a Rita Costa, del Pilar de la Mola, que ha guanyat una targeta Compra a Casa amb 200 €. Pilar Juan, també de la Mola, que ha rebut una targeta amb 100 euros i per últim, ha guanyat 50 euros Antonio Villar, de Sant Francesc.
La segona iniciativa, “Anar al Mercat de Nadal té premi”, sortejava cinc targetes “Compra a Casa” amb 100 € cadascuna entre els clients del Mercat de Nadal. Els guanyadors han set; Beatriz Rica, Manuel Lage, Rudi Della LungaJessica Mayans i Dani Serra.

Compartir

PROGRAMES