TOP
Pedro Galli, del Partido Libertario, a Ràdio Illa.

Galli (P-LIB): “De VOX a GxF són socialdemòcrates, nosaltres oferim un model diferent”

Pedro Galli ha anunciat que el Partido Libertario (P-LIB) es presentarà a les eleccions presidencials al Consell de Formentera del pròxim 28 de maig i ell en serà el cap de llista. Galli, qui apunta que “tota la vida” s’ha preparat per “aquest moment”, ha anunciat que la seva formació “ha canviat d’estratègia” i ara aposta per concórrer també als comicis de localitats petites. L’aspirant a president assenyala que si no és possible completar la llista només amb residents, s’hi incorporarien persones empadronades en altres municipis. Així mateix, ha confirmat que el P-LIB no es presentarà a les eleccions al Parlament balear.

Galli, metge a l’Hospital de Formentera, ha afirmat que vivim en un “país socialista, on gastem el 50,6% del PIB en sostenir l’estat” i que ell es considera “minarquista”, és a dir, partidari de comptar amb un “estat mínim, amb una despesa pública reduïda” amb l’objectiu de no “descapitalitzar les empreses i els salaris”. Pel seu parer, la inversió del PIB per sostenir l’estat no hauria de superar el 20% , una xifra que traslladada a Formentera, declara Galli, implicaria reduir un 30% la despesa del Consell de Formentera. Això sí, admet que aquests canvis “no es poden fer de la nit al dia”. D’altra banda, considera que les propostes dels seus rivals, com “VOX, PSOE o GxF” estan totes inspirades en “models socialdemòcrates”, mentre que la seva formació representa una alternativa diferenciada.
El candidat no ha volgut presentar encara el ventall de propostes del seu partit per a Formentera, si bé n’ha avançat una: construir una nova carretera per comunicar la planta de transferència des cap de Barbaria amb la PMV 820-1. Aquesta nova via enllaçaria aquesta instal·lació de gestió de residus amb la carretera que uneix el bar es Cap amb el far de Barbaria, una intervenció que, en paraules de Galli, afectaria “a tres veïns”.

 

Compartir

Comentaris (1)

  • Flipat

    No trovo cap diferencia entre les idees que pro-posa aquest senyor i les de bocs: desmantelar l´estat per deixar.ho toto sota el control de la iniciativa privada. No hi ha cap diferencia amb el neolliberalisme capitalista. En fí…rumieu el vot

Deixa una resposta

PROGRAMES