TOP
Les bombones se seguiran comercialitzant als mateixos punts de venda. 7bts

La nova empresa de butà anuncia dos camions de distribució per cobrir els pics de demanda

Des d’avui dilluns, l’empresa Gas Ibiza SA és la nova distribuïdora de gas butà i propà a Formentera. D’aquesta manera, Repsol fa efectiu un canvi d’agència de distribució de gas a la nostra illa, de la qual s’encarregava fins ara Set Energia, amb seu a Mallorca.

Segon vehicle en períodes de “gran demanda”
Fonts de Repsol han confirmat a Ràdio Illa aquest canvi que, segons afirmen, “no suposarà cap variació en el procés de distribució”, tot i que s’espera que aporti “més flexibilitat i una millor gestió del servei” a la nostra illa.
En aquest sentit, les mateixes fonts han assenyalat a la nostra emissora que “si bé per ara es continuarà cobrint la demanda amb un sol camió, en època de gran demanda, que sol coincidir amb l’augment de l’activitat turística, s’habilitarà un segon camió de distribució a Formentera per evitar problemes de retards en el subministrament”.

Punts de venda habituals
D’altra banda, els usuaris podeu continuar abastint-vos de les bombones als punts de venda habituals: Comestibles Verdera (ctra. de Porto-salè s/n), Supermercat Avenida (el Pilar de la Mola), Comestibles Sa Fadico (antic Comestibles Tur, carretera a la Mola km 6,4) i la central de Gas Ibiza (agència distribuïdora butà de Repsol, carretera des Ca Marí s/n), a més del Supermercat Es Caló durant la temporada estival.
El telèfon per a les comandes és 900 32 19 00. També us podeu adreçar al 971 32 24 74, al 686 466 899 o, si disposeu de contracte de butà, també podeu sol·licitar les vostres bombones al web pidetubombona o mitjançant l’aplicació Bombona Butano Repsol.

Revisions obligatòries
Quant a les revisions periòdiques de les instal·lacions de gas envasat, que són obligatòries i s’han de fer cada cinc anys a través d’una empresa instal·ladora habilitada. Des de Repsol s’apunta que el servei oficial a Formentera és Industrias Ibicencas del Gas, que és de la mateixa gerència i grup que l’agència Gas Ibiza. Podeu contactar-hi cridant al 971 30 68 70 o bé al 971 30 61 61.

De cara a evitar accions fraudulentes, des de Repsol s’aclareix que no cal acceptar revisions de gas que no hagin estat prèviament sol·licitades.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES