TOP
Ambulància del 061 a la Savina.

Gent per Formentera celebra la creació de la base del 061 permanent a l’illa el 2021

La consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, va anunciar ahir que al projecte de pressupostos per al 2021 hi haurà una partida d’1,2 milions d’euros per a la creació de la base del 061 per a Formentera. D’acord amb l’anunci, aquest servei disposarà de 3 unitats mòbils de guàrdia de manera permanent; una ambulància de suport bàsic, una d’altra d’avançat i una unitat de transport sanitari no urgent per a trasllats programats.

Un servei necessari per a Formentera
Des de GxF se celebra que, des del Govern, “s’hagi rectificat i es doni així compliment a la reivindicació d’un servei tan necessari per a Formentera i que s’implanti de forma definitiva a la nostra illa amb tots els mitjans necessaris i el compromís d’ampliar els recursos en funció de les necessitats”. Així mateix, es felicita la diputada Sílvia Tur per la feina feta defensant l’interès general de Formentera i dels seus residents.

Altres reivindicacions
Finalment, des de la formació insularista es referma que se seguirà treballant per a assegurar el servei de la base del 061 a Formentera durant tot l’any, incrementar i reforçar el servei d’atenció primària de forma presencial i restablir el servei d’hemodiàlisi a l’hospital de Formentera, alhora que s’agraeix al col·lectiu sanitari “la seva tasca en primera línia de la pandèmia”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES