José Giraldo va anotar tres gols. Arxiu

Golejada a domicili del Formentera B (1-4)

La SD Formentera B encarrila 3 victòries consecutives amb la golejada d’aquest dissabte a domicili per 1 a 4 davant el Sant Jordi B.

Malgrat que el filial formenterer no va començar ben concentrat en els primers minuts de partit, va saber fer-se amb control de la pilota i va ser el clar dominador de la primera part, arribant al descans amb una renda a favor de 3 gols a 0, amb dianes de José Giraldo per partida doble i Facu Samudio.

A la segona part, els jordiers van retallar distàncies amb un gol d’Andrés Pozo al minut ’78, però el Formentera B encara va tenir temps d’ampliar el marcador amb un nou gol de José Giraldo, que va significar l’1 a 4 definitiu, i l’hat-trick personal pel jugador roig-i- negre.

Una victòria que permet a l’equip d’Armando mantenir-se en setena posició de la taula amb 28 punts.