Celebració d’un dels gols del Formentera B.

Golejada del Formentera B contra el Sant Josep B (7-0) per començar la Copa FFIB

El Formentera B ha espantat els fantasmes del play-off i ha començat la Copa FFIB amb el mateix ritme imparable amb el qual va acabar la lliga regular. En aquesta primera jornada copera, l’equip que dirigeix Armando Manthan ha golejat per 7 a 0 al Sant Josep B. Una victòria que començaria ben aviat, amb un gol d’Óscar Gualdrón abans dels 10 minuts de joc.
José Giraldo, que havia disputat pocs minuts després de la seva llarga lesió, ha tornat a transformar en rematar de cap un gran centre de Nico Dellamea. El tercer ha set obra de Liam Prado, que ha rematat a plaer després d’un centre de Giraldo. Precisament aquest darrer jugador ha signat un doblet en finalitzar una bona jugada d’Óscar Gualdrón.
El cinquè ha arribat abans del descans amb un cop de cap impecable de Miquel Tur a la sortida d’un córner. Amb una maneta (5-0) a l’electrònic del Camp Municipal s’ha arribat al descans.
En la segona part, el guió ha set el mateix i el Formentera B ha sumat el sisè pocs minuts després de la represa, obra de Jorge Jurado, amb una rematada de cap precedida d’una falta indirecta picada per Facu Samudio.
Amb un Formentera molt superior i un públic entregat a l’equip, Armando ha fet una maniobra poc habitual i ha donat entrada a Pedro Arribas, un dels dos porters de l’equip, que ha entrat com a jugador de camp quan faltaven 10 minuts pel final del partit.
Arribas s’ha fet el protagonista del partit en controlar una pilota amb el pit i després d’una gran maniobra tècnica, batre al porter rival per baix, fent el definitiu 7 a 0 i provocant el deliri de l’afició que ha celebrat el gol amb crits de “Pedro, Pedro, Pedro…”
Amb aquesta victòria el Formentera B presenta les seves credencials com a un dels candidats clars a guanyar la Copa FFIB.