TOP
Rafa González a Ràdio Illa.

González: “Si entra una nova naviliera està obligada a donar servei tot l’any”

El conseller de Mobilitat i Territori, Rafa González, ha assenyalat que segons la Llei de Transport Marítim, si finalment es materialitza l’entrada en la línia pitiüsa de la companyia FRS, haurà d’oferir servei regular durant tot l’any i no només durant la campanya turística. Escoltau aquí l’entrevista sencera.

El titular de mobilitat ha ofert una àmplia entrevista en què, entre altres, ha declarat que arran de l’aixecament de l’estat d’alarma, el web formentera.eco ha observat un increment molt significatiu de reserves de cara al període regulat d’entrada i circulació de vehicles. González ha fixat en 55 la mitjana diària de prereserves que es registren en aquest portal. Així mateix, el conseller ha afirmat que durant el mes de maig es formalitzaran aquestes reserves i també s’anunciarà si enguany seran gratuïtes, com l’any passat, per mor de la pandèmia, o s’hauran de pagar a una tarifa d’1 euro per cotxe i dia (amb pagament mínim de 5 euros) i de 0,5 euros per moto i dia (amb un pagament mínim de 2,5 euros). De moment, el turisme nacional continua liderant la demanda per portar cotxes i motos a l’illa.
D’altra banda, González ha anunciat que la restricció de circulació amb vehicles de motor pel camí des Brolls, en ple Parc Natural, ha de ser una realitat les pròximes setmanes i ha establert, com a termini màxim per realitzar-la, el 24 de juny. A més, el conseller ha indicat que en les pròximes setmanes es publicaran les bases per a les ajudes en l’adquisició, per part dels residents, de bicicletes noves (elèctriques o convencionals) en establiments de Formentera.

Compartir

Comentaris (4)

  • susana braggio costa

    No creéis que ya hay suficientes frecuencias como para admitir una nueva y seguir con un impacto más que negativo para nuestro mar y nuestras costas …ya habría que limitar lo que hay.Que nos estimamos más, la sostenibilidad

  • susana braggio costa

    O el ” souets”…????pan para hoy, hambre para mañana….

  • susana braggio costa

    No creéis que ya hay suficientes frecuencias como para admitir una nueva y seguir con un impacto más que negativo para nuestro mar y nuestras costas …ya habría que limitar lo que hay.Que nos estimamos más, la sostenibilidad o els diners

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES