TOP

Gran paper dels joves formenterers a la copa d’Espanya de surf de vela de Melilla

Quatre primers llocs, una plata i un bronze. Aquest és el balanç del pas del cicló formenterer per Melilla en la Copa d’Espanya de surf de vela categoria Techno.

Gisela Colomar del Club de Surf Formentera en sub 15 femení, Zoe Fernández del Club Nàutic s’Arenal en sub 17 i Xicu Ferrer i Naiara Fenández del Club Nàutic s’Arenal en categoria techno plus d’homes i dones respectivament, han ocupat l’escalafó més alt del podi.

En categoria sub 13, Matías Conill, del CSF, ha fet segon mentre que en sub 15, Matteo Gozzi, després d’una remuntada espectacular, ha quedat tercer i Eneko Rodríeguez, quart, els dos també del CSF.

Finalment, Sergi Lafuente ha fet cinquè en sub 17 masculí.

Amb l’escassetat de vent com a protagonista (només s’han disputat quatre mànegues de les nou previstes) i la peculiaritat que la regata se celebra dins el perímetre de les aigües del port, aquesta Copa d’Espanya és una de les dues proves puntuables per a la classificació de l’europeu i el mundial de surf de vela. La segona i darrera prova puntuable és el campionat d’Espanya que es disputaran en aigües mallorquines a partir del 10 de març.

Compartir

PROGRAMES