TOP

GxF confia que la justícia donarà la raó a Jaume Ferrer davant els “atacs del PP pel cas Contractes”

Gent per Formentera ha emès un comunicat mostrant el seu suport a Jaume Ferrer, expresident del Consell de Formentera i president d’honor de la formació, que va comparèixer ahir divendres al jutjat d’Instrucció número 12 de Palma per declarar en la reactivació del “cas Contractes”.
En la seva declaració, Jaume Ferrer va reiterar que les contractacions dels estudis del baròmetre turístic foren correctes, d’acord a llei i amb preus de mercat, a més de feines realitzades, lliurades i presentades públicament.
Des de GxF es confia que “la justícia ens donarà la raó i reiterarà la veritat enfront dels recurrents atacs del PP contra la seva persona i sobre GxF”, conclou la nota.

Cas Contractes
Cal recordar que el març de l’any passat, el magistrat d’Instrucció número 9 de Palma va decretar l’arxiu provisional de l’anomenat cas Contractes en considerar que no estava acreditat el delicte de prevaricació en diverses adjudicacions directes a empreses de Jaume Garau.
En la causa s’investigava si ex-alts càrrecs de les conselleries de Cultura i Turisme, gestionades per MÉS, van afavorir de manera arbitrària a Garau amb adjudicacions directes per uns 127.000 € per a enquestes i estudis d’impacte cultural i hàbits de consum cultural i sobre satisfacció dels turistes que visiten Balears.
En aquest cas, el jutge va assenyalar que les decisions adoptades pels funcionaris investigats no podien considerar-se arbitràries, ja que tots ells van explicar en les seves respectives declaracions judicials de manera coherent l’objecte dels diversos contractes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES