TOP
Fotografia de tancament de campanya. GxF

GxF demana el vot per fer front al problema de l’habitatge i seguir defensant els interessos de l’illa

Gent per Formentera ha celebrat aquest vespre l’acte final de campanya a les 20 h a l’escola Mestre Lluís Andreu de Sant Francesc. La candidata a la presidència del Consell, Alejandra Ferrer, i la candidata al Parlament, Sílvia Tur, acompanyades dels altres membres de la llista de GxF, han fet les darreres intervencions de la campanya davant militants i simpatitzants, i els han convidat que aquest diumenge votin: A Formenter a, Gent per Formentera!

Alejandra Ferrer ha afirmat que “una illa tan especial com Formentera mereix un govern diferent del que tenen les altres illes, mentre el canvi que proposa Sa Unió ens conduiria directament a ser igual que la resta de destins turístics”. GxF proposa “ser diferents, amb un govern proper, dialogant i valent per prendre mesures específiques per a Formentera”.

La candidata ha destacat que tenen una prioritat molt clara per a la legislatura vinent: “Aconseguir solucionar el problema de l’habitatge, i ho farem, entre altres mesures, gràcies a dues eines: la zonificació turística, que ja la tenim, i un equip d’inspecció més potent”. Ferrer també ha afirmat que “recuperar el port per als formenterers, facilitar la instal·lació d’infraestructures a les explotacions agràries i preservar l’entorn, seran altres dels punts forts de la seva tasca de govern si arriba a la presidència del Consell”.

Alejandra Ferrer i Sílvia Tur durant les seves intervencions. 7bts

 

Per la seva banda, Sílvia Tur, ha recordat que el diputat de Formentera pot ser clau per decidir “si a les Illes Balears hi ha un govern de PP i Vox o hi ha un govern progressista”. Tur ha explicat que cal evitar que Llorenç Córdoba amb el seu vot obri la porta a Vox a conselleries del Govern, “després dels acudits a tota Espanya de Vox amb la confusió de Maó, només faltaria que gràcies a Formentera governessin, seria un despropòsit”.

Rafael González, número 2 de la llista, ha explicat que “aquestes eleccions marcaran una etapa important, per això no ens estranya trobar tants joves participant activament a les llistes. Vivim en un entorn de greus problemes d’habitatge i d’emergència climàtica, característiques que a Formentera, i en especial entre el col·lectiu jove, són més palpables que enlloc”, ha declarat.​
Per aquesta raó, la legislatura que ve tindrà com a nucli l’àrea de Territori per “facilitar l’habitatge, facilitar que els joves que volen viure del camp puguin fer-ho, protegir el litoral i desplegar el transport públic en bus i bicicleta, són mesures que els joves reclamen i que si ens donau suport durem a terme”, ha conclòs.

Els membres de GxF han enviat un desig de ràpida recuperació al seu company Omar Bouhia, agredit aquesta setmana mentre treballava al seu taxi. A l’acte final de campanya s’ha convidat a una torrada popular i ha comptat amb les actuacions d’Aires Formenterencs, Maya Alexander Band i Dj Pharma.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES