TOP
Per a GxF, la presidenta Prohens i el vicepresident Costa no poden al·legar desconeixement dels fets, perquè la UIB va acomiadar cautelarment Juan Antonio Serra com a professor associat i en va fer públiques les causes. Miquel A. Borràs

GxF exigeix la destitució del Vicepresident Antoni Costa

Gent per Formentera proposarà per urgència al ple del Consell de demà dijous l’exigència de destitució o dimissió del vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Antoni Costa, per haver contractat un processat per agressió sexual.

Per a la formació insularista, “la lliure designació pel càrrec de gerent de l’Entitat Pública Empresarial de Telecomunicacions i Innovació (Ibetec) de Juan Antonio Serra Ferrer, amic personal d’Antoni Costa, no és només un error de criteri, és una prova del nepotisme i manca de
compromís del Govern en la lluita contra les violències masclistes envers les dones. Al Partit Popular no les neguen com els seus aliats de Vox, però miren cap a una altra banda i se solidaritzen amb l’agressor”

GxF afegeix que “la presidenta Prohens i el conseller Costa no poden al·legar desconeixement dels fets, perquè la Universitat de les Illes Balears va acomiadar cautelarment Juan Antonio Serra com a professor associat i en va fer públiques les causes”.

En parer del grup opositor, “la resposta a uns fets tan greus com els descrits ha de ser exemplar, mereix la condemna de la classe política i accions disciplinàries. GxF les exigeix per convicció feminista, per coherència i per no deixar buit de contingut tot el discurs de solidaritat amb les víctimes de la violència envers les dones pel fet de ser-ho, que tots hem proclamat aquest 25 de novembre”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES