GxF ofereix al PSOE reeditar el pacte al Parlament balear

La secretària general de Gent per Formentera, Susana Labrador, ha anunciat que «oferirà al PSOE reeditar en els mateixos termes la coalició electoral [al Parlament balear]que tants bons resultats electorals va obtenir el 2015 i que tants bons fruits ha donat a Formentera i a les Illes Balears».
Gent per Formentera ha celebrat aquest dilluns una reunió de la seva executiva amb tres punts a l’ordre del dia: valorar el balanç de la feina feta per la diputada Sílvia Tur, valoració del balanç de la feina feta pel Govern de les Illes Balears i orientació de la candidatura al Parlament de les Illes Balears de cara a les eleccions del 26 de maig.

Objectius assolits
Labrador informa que després d’analitzar totes les iniciatives que ha dut a terme, GxF valora la feina de Sílvia Tur com a «molt positiva, tot assolint el compliment d’una part molt important dels objectius marcats a l’inici de legislatura en el marc de l’acord GxF-PSOE».
Sobre el balanç de la tasca duta a terme per l’executiu balear, presidit per Francina Armengol, Labrador ha assenyalat que després de veure amb perspectiva la legislatura, la valoració «ha estat bona».

About Author

Comments are closed.

background