TOP

GxF rehabilitarà i embellirà el mollet des Caló

Gent per Formentera ha inforat que ahir diumenge celebrà un míting de campanya al restaurant Rafalet des Caló. Segons el partit, durant l’acte, que comptà amb les intervencions de Bartomeu Escandell, Lorena Alemany, Rafael González, Sílvia Tur i Alejandra Ferrer, “es va fer un repàs de la feina feta els darrers anys, en aquest nucli i es presentaren diverses propostes de cara a seguir amb les millores”. Alejandra Ferrer anuncià que “davant la inactivitat d’altres administracions, el Consell assumirà les obres de rehabilitació del mollet des Caló”. Ferrer també incidí en la importància de “treballar per una illa els 365 dies, que puguem gaudir també els residents i no només els turistes, d’una Formentera neta, agradable i amb activitats esportives, culturals i d’oci tot l’any. Una illa on l’economia basada en el turisme ha d’ajudar a donar empenta a sectors com la pesca, l’artesania, l’agricultura o la ramaderia entre altres”.

Millores en mobilitat
Rafael González posà es Caló com a exemple de poble revitalitzat, “un poble totalment renovat on s’han convertit en zona de vianants tots els carrers interiors, dotant-los de tots els serveis i soterrant les esteses aèries”. González ha destacat també les actuacions a la carretera general, que “han dotat de voreres, il·luminació i passos elevats per reduir la velocitat i millorar la seguretat, a més de la instal·lació de barreres a la zona de ses Platgetes per solucionar els problemes de circulació i l’habilitació d’aparcaments, que en hores punta comptaran amb servei de controladors per millorar la seva funcionalitat”.
D’altra banda, Sílvia Tur ha promès seguir treballant per a “l’aplicació del decret de Regulació del Transport Marítim i perquè el Consell de Formentera obtingui les competències per gestionar la regulació de fondejos al litoral de l’illa”.​ Lorena Alemany ha posat en relleu que s’ha unit al projecte de GxF “pel gran equip que hi ha al darrere”, “un equip que consulta a la població, detecta i estudia els problemes que pateix la nostra illa, escull les solucions més adients per als interessos de Formentera i les executa de manera eficient i sostenible”.

Compartir

PROGRAMES