TOP
Test PCR covid-19.

Ingressat a la Unitat de Mitjana Estada l’únic pacient formenterer lleu que es trobava en seguiment per part dels equips d’Atenció Primària

L’únic pacient formenterer lleu que es trobava en seguiment per part dels equips d’Atenció Primària de l’illa ha ingressat a la Unitat de Mitjana Estada de Ca na Majora.
El seu ingrés en aquesta unitat especialitzada en covid per a pacients lleus de l’edifici J de l’Hospital Can Misses s’ha realitzat per a garantir les condicions òptimes d’aïllament que no podia complir de manera domiciliària. El seu estat continua sent lleu. Actualment els dos únics pacients actius de Formentera romanen ingressats a l’Hospital Ca Misses, un en estat lleu, i la jove que va donar a llum, continua asimptomàtica.
D’ençà de l’inici de la pandèmia s’han diagnosticat nou positius de Formentera. A més, dels dos casos esmentats, sis pacients ja s’han recuperat i han rebut l’alta i s’ha produït una defunció.
Dels 17 pacients actius restants, tots d’Eivissa, 15 romanen hospitalitzats estables, dels quals 4 són a l’UCI, on es compleixen 53 dies sense nous ingressos.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES