TOP
A l’hospital de Formentera es vaccinarà de dilluns a divendres de 16 h a 19 h i els dissabtes de 10.15 h a 13 h.

Inici de la vaccinació de la quarta dosi covid i la grip sense cita prèvia

A partir del dimecres 2 de novembre, els usuaris ja podran acudir per rebre la dosi de record covid i el vaccí de la grip sense cita prèvia a l’hospital de Formentera de dilluns a divendres de 16 h a 19 h i els dissabtes de 10.15 h a 13 h.

Podran rebre aquestes vacunes els mateixos grups d’edat que s’estaven vacunant en aquest moment, és a dir majors de 60 anys i menors de 60 anys amb afeccions de risc de salut, a més de professionals dels centres sanitaris i sociosanitaris de tots els nivells.

Vaccinació a Eivissa
A Eivissa, la vaccinació es durà a terme a l’edifici J de l’Hospital Ca Misses, de dilluns a divendres de 8.30 h a 19.30 h i els dissabtes de 8.30 h a 14.30 h. Els restants punts de vacunació de l’illa, és a dir els Centres de Salut de Santa Eulària i de Sant Antoni continuaran vacunant encara que prèvia cita a l’aplicació BITCita o a InfoVacuna: 971 21 19 99.

Els altres cinc centres de salut de l’illa continuaran vacunant amb les infermeres de contingent (les assignades a cada usuari) prèvia cita o també se’ls podrà oferir als usuaris que acudeixin a qualsevol altra consulta, sempre que pertanyin als grups de vaccinació aprovats per l’estratègia de vacunació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES