TOP
Patrizia Paratore, avui a Ràdio Illa.

Inscripcions obertes a l’EOI per aprendre anglès, català i italià

La coordinadora de l’extensió formenterera de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), Patrizia Paratore, ha anunciat que fins al 30 de setembre estan obertes les inscripcions als diversos cursos d’anglès (nivells A2, B1, B2.1, B2.2, C1.1 i C1.2), català (nivells A2 i B2) i italià (nivells A1, A2, B1, B2.1 i B2.2). Les incripcions es poden fer en línia o bé presencialment a la seu formenterera de l’EOI, l’Institut Marc Ferrer, de 16 a 21 hores i de dilluns a divendres. Així mateix, durant l’octubre s’obrirà un període extraordinari per omplir les places vacants. Escoltau l’entrevista sencera pitjant en aquest reproductor:

Taxes, proves de nivell i edat mínima
Les proves de nivell d’anglès es faran en línia els dies 28, 29 i 30 de setembre, mentre que en català i italià seran presencials i s’haurà de concretar la data amb l’EOI. Podeu contactar-hi a través del correu electrònic eoiformentera@eoi-eivissa.com o missatges de whatsapp al 609 430 190. A més, us poden atendre de manera presencial a la seu formenterera de l’EOI, de 16 a 21 hores i de dilluns a divendres. Totes les proves de nivell són gratuïtes i sense compromís.
Les taxes d’inscripció per a tot l’any són de 189,42 euros per a nous alumnes i de 165,02 euros per als antics alumnes. Sobre aquestes tarifes s’hi apliquen diverses bonificacions per a aturats, famílies nombroses, víctimes de violència masclista i persones amb diversitat funcional.
L’edat mínima d’inscripció a l’EOI és de 14 anys per als alumnes de català i italià i de 16 anys per als alumnes d’anglès.
Les persones que vulguin presentar-se per lliure (sense completar el curs) als exàmens de juny i setembre, podran inscriure’s durant el període que s’obrirà el pròxim mes de febrer.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES