TOP
Una imatge de la piscina municipal. CIF

Inscripcions obertes a les escoles municipals: natació, tir amb arc, atletisme i tennis

A partir de la setmana que ve s’obrin les inscripcions per a les escoles municipals de natació, tir amb arc, atletisme i tennis, segons informa la conselleria insular d’Esports. L’escola de vela, per la seua banda, encara continua amb els cursos d’estiu.

Escola de natació
El dilluns 12 de setembre s’obri el termini d’inscripció per a les classes de l’escola municipal de natació del present curs. Enguany s’oferiran classes des de l’etapa de primària, és a dir, des dels sis anys (al nivell tortuga), fins a classes de perfeccionament per a adolescents. Les preinscripcions es poden realitzar des del dilluns 12 de setembre fins al divendres 16 de setembre, per via telemàtica (OVAC) o, presencialment, a l’OAC. Del dilluns 19 al divendres 23 de setembre es confirmaran les preinscripcions per correu electrònic i trucada telefònica, per tancar dia i hora. Les classes començaran el 26 de setembre.

Tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació
Cal destacar que enguany, per primera vegada, tots els col·legis de Formentera tendran classes de natació en l’etapa d’infantil, de tres a sis anys. Enguany, el CEIP Mestre Lluís Andreu també inclou per trimestres la pràctica de natació a les classes d’educació física. A més, l’alumnat de l’aula UEECO de l’IES Marc Ferrer rebrà classes dos dies per setmana. D’altra banda, aquest estiu s’han fet obres de millora en l’interior de la piscina, amb el canvi de totes les portes i mobiliari. A més, s’han fet les accions anuals d’hipercloració, neteja i compra de material nou.

Escola de tennis
A partir dels quatre anys
Inscripcions a les pistes de tennis
Inici de les classes: dilluns, 19 de setembre
Fins al 22 de juny

Escola de tir amb arc
A partir dels nou anys
Inscripcions al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de les categories: 4 d’octubre, iniciació; 6 de setembre, perfeccionament

Escola d’atletisme
Inscripcions a la pista d’atletisme
Durada: de l’1 d’octubre fins al 31 de maig.

Per a més informació sobre les escoles i l’oferta esportiva, podeu contactar amb el Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

Compartir

PROGRAMES