TOP

Ja han començat les festes del Pilar de la Mola

Amb l’exposició de cartells, dibuixos i aquarel·les dels més petits del col·legi de La Mola, una mostra que té lloc a la casa del Poble de la Mola. Ahir a més, també es pogué visitar l’exposició de fotos antigues a la casa parroquial.
Els actes segueixen els dies vinents, destacam les activitats del dia del Pilar, el dijous vinent, amb la XXI Pujada a la Mola, la Tirada de Galls i la Tarda de Màgia amb els mags Dantés i Dantés Junior. A més, a la tarda se celebrarà el concert de música clàssica a càrrec de joves intèrprets.
A més, en el marc de les festes de la Mola, el dissabte vinent es farà la VIII Tirada al Plat Compak sporting a Can Platé de Sant Francesc i el taller de vela llatina al port de la Savina.
L’Oktober fest d’enguany queda programada pel dissabte 21 d’octubre i oferirà, Música en directe, cervesa especial, atraccions infantils i Servei de bus cada hora.
Pel que fa a l’apartat musical, destaca l’Actuació de la Banda Municipal de Formentera.

A més el diumenge 22 es muntarà una “Dirktrack“, devora Es Molí Vell de la Mola per al motocròs. Per concloure les festes, enguany s’ha programat una activitat esportiva, la volta cicloturista a Formentera amb BTT una cursa que durarà tres dies, des del dissabte 27 al dilluns 29 d’octubre.

Compartir

PROGRAMES