TOP
La plaça de la Constitució, amb la seu del Consell de Formentera.

Jornada de zero a Formentera

Durant la darrera jornada no s’ha diagnosticat cap cas nou cas de covid a Formentera. D’altra banda, continuen sent 23 les persones afectades per la pandèmia a l’illa, totes elles presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que resten en aïllament a casa o a l’hotel pont i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat 689 casos de coronavirus a l’illa.

A Eivissa s’ha informat de 12 nous casos d’infecció i 532 casos lleus (62 menys que ahir). A més, hi ha 24 persones ingressades a Can Misses i Can Vilàs, de les quals 5 són a l’UCI (1 menys que ahir) i 19 a planta.

Al conjunt de Balears, s’han notificat 105 nous positius, 38 menys que ahir. Les UCI dels hospitals de la comunitat es troben avui en risc mitjà, amb 48 persones a les unitats de crítics i una ocupació de gairebé el 14%.

Vacunació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.851 dosis (24 més que ahir) i hi ha 7.185 persones que han rebut almenys un vaccí, mentre que 6.902 persones ja han completat la pauta d’immunització.

Compartir

PROGRAMES