TOP
Foto de família del Formentera 22/23. SDF

Jornada plena d’actes per a presentar els equips del Formentera 23/24

Aquest dissabte a partir de les 11 h, el Municipal de Sant Francesc acollirà la jornada de presentació dels equips de totes les categories que conformen l’SD Formentera, “un esdeveniment significatiu en la vida de la nostra entitat i que ens dona l’oportunitat de celebrar els valors esportius i socials que representen el club”.

La jornada de presentació reunirà a tots els equips del club, des dels més petits fins als més grans, un moment que des del club se cerca que serveixi “per a enfortir llaços, fomentar la companyonia i recordar que som una família unida per la nostra passió pel futbol”.

Des del Formentera, es vol aprofitar també aquesta jornada per a celebrar “la diversitat de talents, edats i gèneres que conformen l’SDF. Cada jugador i jugadora és essencial per al nostre èxit, i valorem la contribució única de cadascun”. Així mateix, es recorda als jugadors i jugadores “la importància de la disciplina, el respecte, la perseverança i el joc net. Aquests valors no sols s’apliquen en el camp, sinó també treballem per a introduir-los en la vida quotidiana”.

El Formentera convida a totes les famílies dels jugadors, la massa social, seguidors i patrocinadors a unir-se al club en aquesta jornada.

Programa del dia
11 h – Entrega de la Copa de Campió de Lliga 2022/23 a l’equip Juvenil per part del president de la FFIB, Pep Sansó Nicolau.
12 h – Partit de Lliga Nacional Juvenil: SD Formentera – RCD Mallorca “B”
15 h – Partit de 2a RFEF: SD Formentera – CE Manresa
17 h – Presentació dels 13 equips de l’SDF: Escoleta, Prebenjamins A i B, Benjamins A i B, Alevins A i B, Infantils A i B, Cadet, Juvenil, Formentera B i 1r equip.

“Xoripans” i begudes per a tothom
Per a amenitzar aquesta la jornada, els pares i mares dels jugadors oferiran menjar i beure a tots els assistents a preus populars.

Els sous recaptats del menjar i begudes es destinaran per al viatge que faran els jugadors alevins a la 16a edició del Torneig Primer Toque se celebrarà per Setmana Santa a Castelló de la Plana, al País Valencià.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES