TOP
Cartells de les jornades.

Jornades de neteja a ses Pesqueres Altes i es Carnatge

Els pròxims dissabtes 17 i 24 de setembre es duran a terme dues jornades de neteja de les zones de ses Pesqueres Altes (s’Estufador) i es Carnatge, respectivament.

La primera de les jornades està organitzada per Plastic Free Formentera amb motiu del Dia Mundial de la Neteja i compta amb la col·laboració dels voluntaris de Qué Celeste i del Consell, que facilitarà el material per a la neteja i la recollida dels fems. El punt de trobada serà a l’església de la Mola, a les 9.30 h, i cal portar calçat adequat.

El dia 24, i amb motiu del Qué Celeste Festival, la neteja es farà as Carnatge, una de les zones amb més concentració de plàstics de l’illa. Aquesta jornada també tendrà el suport del Consell i hi participaran voluntaris d’organitzacions ecologistes presents al festival.
A la mateixa platja es farà un taller de microplàstics amb l’objectiu de conscienciar la població sobre aquest problema mediambiental. El punt de trobada serà a cala en Baster a les 10 h i també caldrà dur calçat adequat.

Compartir

PROGRAMES