TOP
Sortida de la cursa. Foto: Unisport

Jose Manuel Caplliure i Nesrine Njeim s’imposen a la XII Mitja Marató Illa de Formentera

L’atleta de Sueca Jose Manuel Caplliure i la corredora holandesa Nesrine Njeim s’han adjudicat la XII Mitja Marató Illa de Formentera en categoria masculina i femenina respectivament. Caplliure ha recorregut els 21,097 quilòmetres de la prova en un temps de 1h 11′ 04″, avantatjant en més de dos minuts al guanyador de l’edició de 2019, Raúl Fernández, que ha travessat la meta amb una marca de 1h 13′ 11″. Tercer ha set l’atleta local Martí Juan Mayans, amb un temps de 1h 17′ 21″. En dones, Njeim ha signat una marca de 1h 23′ 33″, superant a Ana Casares (1h 24′ 31″) i Marga Adrover Valera (1h 24′ 53″), segona i tercera respectivament.

Instantània de la carrera. Foto: Unisport

 

El Far de la Mola ha estat l’escenari, una edició més, de l’inici de la prova, en la qual estaven inscrits 1.750 participants. A les 16.30 h, la presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, tallava la cinta i es donava el tret de sortida a la prova. De seguida s’ha format un primer grup en el qual es trobaven els tres primers classificats. A partir del tercer quilòmetre, però, Caplliure ha rebentat la carrera i ja en el quilòmetre 10 ha passat amb més d’un minut de diferència sobre Fernández, distància que ha anat incrementant a la segona part de la carrera.

La prova de dones ha estat més igualada, amb les tres primeres classificades separades per poc més d’un minut a la meta, però com en la prova de nois, la guanyadora ja dominava la carrera al pas pel quilòmetre 10 amb un minut d’avantatge i després ha sabut gestionar aquesta distància per entrar vencedora a la meta de la Savina.

Arribada a meta de Nesrine Njeim i Jose Manuel Caplliure. Foto: Unisport

 

Diego Martínez i Roser Mañosa s’imposen a la 8K
A la mateixa hora que la Mitja Marató es donava també la sortida a la carrera dels 8 km entre Sant Ferran i la Savina, amb 1.100 participants. En aquesta prova, Diego Martínez ha estat el millor, amb un temps de 29′ 23″, per davant de Francisco Javier Casanueva (30′ 07″) i de José Serra (31′ 13″). En fèmines, s’ha imposat Roser Mañosa, amb una marca de 32′ 31″, superant a Jèssica Bonet (32′ 34″) i a Cristina García Hombravella (34′ 55″).

Podis masculí i femení. Foto: Unisport

 

Amb el lliurament de premis en les diferents categories, que ha comptat amb la presència de les autoritats locals i dels representants dels principals patrocinadors de la carrera, ha conclòs l’edició de 2021 d’aquest esdeveniment, el més nombrós dels que se celebren a la nostra illa i que l’any vinent tornarà a celebrar-se el mes de maig, recuperant així les seves dates habituals.

Compartir

PROGRAMES