Josep Maria Minguella: «Ho teníem fet amb l’Hugo Sánchez i va acabar al Madrid»

Parlar d’en Josep Maria Minguella és parlar de futbol i de la història recent del Barça. Ningú com ell en sap tant de les estrelles que han fitxat pel millor club del món, entre altres coses, perquè en Josep, en la seva faceta d’agent de jugadors, va dur a la ciutat comtal futbolistes de la talla de Diego Armando Maradona, Hristo Stoitchkov o Romário, a més de ser una de les peces claus perquè Lionel Messi fitxés pel Barça.
Els entrellats d’aquests i d’altres fitxatges, així com un bon grapat d’anècdotes i alguns secrets, els podem trobar ara al llibre Minguella Leaks, obra que han creat a quatre mans en Josep Maria Minguella i en Francesc Aguilar, destacat periodista que ha estat redactor en cap d’El Periódico de Catalunya i subdirector de Mundo Deportivo, a més de corresponsal d’Il Corriere dello Sport o del diari esportiu francès Sport i autor de les biografies d’Stòitxkov, Ronaldo i Deco.
Amb aquestes dues veus més que autoritzades, parlam una estona de futbol i, sobretot, d’allò que es mou entre bambolines a la zona noble i al vestuari de l’únic club del món que és Més que un club.

About Author

Comments are closed.

background