TOP

La Cambra de Comerç presenta tres cursos d’informàtica

Dos formacions per dominar l’Excel i el Word i una altra d’internet i xarxes socials per principiants. Els tres cursos seran impartits per Antonio Carrión, tècnic Superior en Telecomunicacions i Sistemes Informàtics i estan subvencionats en un 25% pel Consell Insular. A més, la Cambra concedirà un diploma als alumnes que hagin assistit a un mínim del 80% de les classes.
El primer curs se celebrarà del 6 al 27 de novembre i ofereix continguts pràctics per usar l’Excel. La formació dura 20 hores i repassarà diversos aspectes com el funcionament del full de càlcul, editar continguts, els rangs o els formats de les cel·les.
L’horari del curs d’Excel és dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h. El preu és de 185 euros i el termini d’inscripció finalitza el 3 de novembre.
El curs de Word durarà 20 hores i els continguts inclouen escriure i editar textos, amb totes les variants que ofereix aquest programa de Microsoft.
Les dates de la formació són de l’11 al 22 de desembre i l’horari serà dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h. El preu és de 110 euros i el termini d’inscripció finalitza el dimarts 5 de desembre.
Per últim la Cambra de Comerç ofereix el curs pràctic d’internet i xarxes socials, amb una durada de 12 hores.
Els alumnes aprendran què és internet i el funcionament bàsic dels principals navegadors, així com la manera de guardar imatges, imprimir o navegar d’incògnit.
A més, s’ensenyarà com crear una adreça de correu electrònic i com administrar-la. Sobre les xarxes socials, el curs posa èmfasi en les més populars, facebook i twiter.
La formació sobre internet i xarxes socials s’imparteix del 15 al 26 de gener en horari de dilluns, dimecres i divendres de 17 a 19 h. El preu és de 110 euros per persona. El termini d’inscripció finalitza el 12 de gener.
Per informació i inscripcions podeu acudir a la Cambra Comerç de Formentera, a l’Av. 8 d’Agost, número 6 de Sant Francesc o cridar al 971.32.20.61.

Compartir

PROGRAMES