TOP
La targeta Compra a Casa promou el comerç local.

La campanya “Compra a Casa” acumula compres per valor de més de mig milió d’euros

Entre gener i setembre, 979 persones s’han fet amb la targeta que els ofereix descomptes i que els permet acumular un saldo que després poden gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya. Així, per mitjà d’aquesta iniciativa del Consell Insular i la Petita i Mitjana Empresa de Formentera per fomentar el comerç local, s’han realitzat compres per valor de més de 565.000 euros.
Els mesos que més moviment han registrat són l’abril, amb compres per valor de gairebé 75.000 euros, i el juny, amb 70.000 euros. En canvi el mes en què menys s’ha usat la targeta “Compra a Casa” ha estat l’agost, amb compres per valor de poc més de 54.000 euros.
D’altra banda, el crèdit acumulat en descomptes perquè els titulars de les targetes comprin en el comerç local des de gener fins a setembre supera el 11.800 euros.
Lídia Álvarez, gerent de la Petita i Mitjana Empresa de Formentera explica el valor afegit de comprar en els negocis de la nostra illa.
La targeta “Compra a Casa” permet als consumidors acumular descomptes en les compres que realitzin en la trentena d’establiments adherits a la iniciativa. A més, la PIMEF ha anunciat que al mes d’octubre se sumaran més negocis, especialment restaurants.
Un dels requisits per sumar-s’hi és que els establiments obrin més de 8 mesos. Així, els comerciants adherits oferiran un mínim d’un 3% de descompte en tots els seus productes, a excepció de les botigues de comestibles i les estacions de servei que ofereixen un 1,5%.

Compartir

PROGRAMES