TOP
Melcior, Gaspar i Baltasar Davant l’església de Sant Francesc el Nadal del 2018. Foto: CIF

La cavalcada dels Reis Mags recorrerà Formentera el pròxim 5 de gener

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura i conjuntament amb l’Associació Reis Mags, informa que igual que l’any passat Ses Majestats Reials han confirmat que aquest any també faran una cavalcada itinerant que recorrerà les principals carreteres i carrers de l’illa el pròxim 5 de gener. La visita torna a estar adaptada a la normativa sanitària i es farà respectant les mesures de seguretat.
Els Reis Mags d’Orient faran un recorregut itinerant per tota l’illa sense aturades, per assegurar el manteniment de les normes de seguretat sanitària. Començaran el recorregut al far de la Mola a les 16.00 h i continuaran a través de la PM 820-2. El primer poble que visitaran serà el Pilar de la Mola a través de l’avinguda de la Mola a les 16.20 h. Tot seguit es passarà per davant des Caló de Sant Agustí devers les 16.40 h fins a arribar a Sant Ferran de ses Roques, on els ciutadans d’aquest poble podran veure els Reis pel carrer de Joan Castelló Guasch cap a les 17.15 h. Seguidament, es reprendrà el recorregut per la circumval·lació cap al carrer de la Universitat. Des d’allí, es continuarà per la PM 820-2 en direcció a Sant Francesc, on s’endinsaran pel poble a través del carrer del Pla del Rei cap a les 17.40 h aproximadament per després continuar per la carretera des Cap fins a la pista municipal a les 18.00 h. Tornaran a Sant Francesc a través del carrer de sa Tanca Vella al voltant de les 18.20 h. Finalment, es dirigiran cap a la Savina, on tenen previst arribar cap a les 19.00 h. Els Reis entraran per l’avinguda de la Mediterrània, continuaran pel passeig de la Marina i el carrer de s’Almadrava.
Es recomana que els nens i nenes vagin a veure Ses Majestats Reials al punt més pròxim a casa seua per evitar aglomeracions. El Consell de Formentera ha editat un plànol amb el recorregut per facilitar-hi l’assistència a les persones interessades, es pot consultar aquí.
La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha agraït a l’Associació Reis Mags tota la seva implicació i enfeinada per fer possible un any més l’arribada de Ses Majestats i la seva màgia a la nostra illa.
Per últim, ha apel·lat “a la responsabilitat de la ciutadania perquè igual que ja va succeir l’any passat els infants puguin gaudir de la màgia dels Reis d’Orient de manera tan segura com sigui possible”.

Compartir

PROGRAMES