TOP
Interior de la Casa del Poble.

La CDP tanca el bar entre setmana per la impossibilitat de fer complir les mesures anticovid

La Casa del Poble de la Mola ha informat que tanca el servei de cafeteria i bar fins a nou avís, amb les excepcions dels divendres, en què obrirà una hora abans del Cinema a la Fresca, i els caps de setmana, en què aquest equipament públic és d’ús exclusiu pels majors.
Des de la CDP s’ha indicat que aquesta mesura respon a “la impossibilitat de fer complir als usuaris les normes per a entrar a la cafeteria”. De fet, els responsables d’aquesta instal·lació han lamentat que “des de fa una setmana” s’està intentant “que es compleixin les tres regles: mascareta, gel i distància… i ha estat impossible”.
Expliquen que hi ha usuaris que s’han negat “directament a posar-se la mascareta perquè els hi sembla una ximpleria” o bé “no volen rentar-se les mans amb gel”. Així mateix, el fet de mantenir “mínimament” la distància d’1,5 metres ha resultat “una quimera, absolutament impossible”.

“Molt tristos”
Així mateix, els treballadors de la CDP han expressat que s’han “convertit en policies” i que estan “molt tristos de veure que s’ha lluitat per tenir la CDP oberta i tants usuaris han boicotejat les normes”. Per aquest motiu lamenten “profundament haver de prendre aquesta decisió” i recorden que “l’accés a la CDP s’ha de fer amb mascareta, utilitzar el gel i mantenir la distància amb la resta d’usuaris”.
Tot i aquesta mesura la resta de les instal·lacions de la CDP (Sala Polivalent, Telecentre i Punt de Lectura) seguiran obertes en l’horari habitual: de dimarts a dissabte de 18 a 21 h.

Compartir

PROGRAMES