TOP
Costa, Figueiras i De la Dueña a Ràdio Illa.

La comunicació entre famílies i entrenadors, clau per garantir que les persones amb diversitat funcional accedeixin a l’esport

Que les persones amb diversitat funcional tenguin accés a la pràctica esportiva implica que s’estableixi una comunicació fluïda entre les famílies i els entrenadors. Aquesta relació de confiança permetrà adaptar-se millor a les demandes de les persones amb capacitats diverses i assegurar el seu dret a practicar una activitat saludable com és l’esport, al mateix temps que es dinamitzen les seves relacions socials.

Així ho han subratllat Beatriz de la Dueña, coordinadora del Centre Esportiu del Consell Insular; Mari Costa, coordinadora del Club Basket Trasmapi Formentera; i Àlex Figueiras, coordinador del Centre d’Esports Nàutics de Formentera, que asseguren que, a vegades, per por o desconeixement, les famílies no estableixen aquesta comunicació. Aquests són algunes de les claus que han sorgit en la primera de les xerrades que ha organitzat l’associació Diver Gent a Ràdio Illa amb motiu del programa d’actes del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat (3 de desembre).

Dues xerrades més
Demà dijous, intervendran a Ràdio Illa integrants de Diver Gent per abordar l’activitat d’aquesta entitat que treballa per a la inclusió i que es donà a conèixer la passada primavera. A més, també presentaran el seu projecte de ‘Bancs de l’amistat’. Divendres serà el torn dels professionals de l’ensenyament, que tractaran a Ràdio Illa les claus per garantir una educació inclusiva.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES