La conselleria de Medi Ambient assegura que ahir treballaren cinc de les sis barques d’assessorament al fondeig

Un servei que per la tarda ja respongué a les cridades dels patrons per mitjà de canal 68 VHF, una resposta que no obtingueren els qui demanaren ajuda per llençar l’àncora al litoral de Formentera durant dissabte, diumenge, dilluns i ahir al matí.

A més, des de la conselleria s’ha informat que dilluns operaren quatre barques, malgrat que Ràdio Illa ha recollit testimonis que afirmen que aquell dia sortiren a la mar només dos neumàtiques.

D’altra banda, fonts properes al Govern han indicat que problemes amb els permisos de Capitania Marítima haurien impedit que les barques sortissin a fer l’assessorament al fondeig durant els primers dies de servei.

A més, des de la conselleria balear de Medi Ambient s’ha indicat que cal donar un marge d’adaptació d’una o dues setmanes a l’empresa Solrac Plus Inversions i Serveis SL, que per un preu de 177 mil euros ha guanyat el concurs per prestar la vigilància de la posidònia al nostre litoral.

Així mateix, la gerència de l’empresa concessionària, Solrac Plus Inversions i Serveis SL s’ha negat a donar explicacions a aquesta emissora, tot i que en un primer moment assegurà que atendria les preguntes de Ràdio Illa.

About Author

Comments are closed.

background